Spring til indhold.

Kemi og Biovidenskab

På Institut for Kemi og Biovidenskab er vi med til at fremme den regionale, nationale og globale vidensopbygning. Vi bidrager til løsningen af samfundets udfordringer via forskningsresultater på højeste niveau, problembaseret uddannelse samt vidensamarbejde og har fokus på bæredygtig udvikling i alle vores aktiviteter.

Om Instituttet

Kemi og Biovidenskab

På Institut for Kemi og Biovidenskab er vi med til at fremme den regionale, nationale og globale vidensopbygning. Vi bidrager til løsningen af samfundets udfordringer via forskningsresultater på højeste niveau, problembaseret uddannelse samt vidensamarbejde og har fokus på bæredygtig udvikling i alle vores aktiviteter.

Om Instituttet

Fremtidens fødevarer

Hvordan skaffer vi nok bæredygtigt protein til en voksende verdensbefolkning? Landbrugs- og fødevareproduktionen i Danmark vil i kommende år gennemgå markante forandringer. På AAU udvikler vi løsninger til protein fra græs og insekter, forvandler restprodukter til mad med svampe og arbejder med gensaksen-CRISPR og præcisionsfermentering. Fællesnævneren er bæredygtighed, sundhed og skalerbarhed.

Læs mere om instituttets forskning i fremtidens fødevarer

Bæredygtighed på Institut for Kemi og Biovidenskab

Som universitet har vi et særligt ansvar for at skabe en mere bæredygtig fremtid. Instituttets fokus på bæredygtighed afspejles i både vores forskning og uddannelser. Nedenfor ser du eksempler på hvordan, vi arbejder med bæredygtighed.

Læs mere om Institut for Kemi og Biovidenskab