Kemi og Biovidenskab

På Institut for Kemi og Biovidenskab er vi med til at fremme den regionale, nationale og globale vidensopbygning. Vi bidrager til løsningen af samfundets udfordringer via forskningsresultater på højeste niveau, problembaseret uddannelse samt vidensamarbejde og har fokus på bæredygtig udvikling i alle vores aktiviteter.
Om InstituttetKemi og Biovidenskab
På Institut for Kemi og Biovidenskab er vi med til at fremme den regionale, nationale og globale vidensopbygning. Vi bidrager til løsningen af samfundets udfordringer via forskningsresultater på højeste niveau, problembaseret uddannelse samt vidensamarbejde og har fokus på bæredygtig udvikling i alle vores aktiviteter.
Om Instituttet

Fremtidens fødevarer
Hvordan skaffer vi nok bæredygtigt protein til en voksende verdensbefolkning? Landbrugs- og fødevareproduktionen i Danmark vil i kommende år gennemgå markante forandringer. På AAU udvikler vi løsninger til protein fra græs og insekter, forvandler restprodukter til mad med svampe og arbejder med gensaksen-CRISPR og præcisionsfermentering. Fællesnævneren er bæredygtighed, sundhed og skalerbarhed.
